piasvedin

Prag i helgen!

Publicerad 2011-03-16 23:49:06 i Allmänt

Både jag och Natalie är ledig i helgen så då tänkte vi slå på stort och åka in till prag i helgen! :)
Känns som att det kommer bli ledgen..... wait for it......dary! ledgendary!

Det har varit en ganska lugn dag för övrigt känns lite tråkigt här på kliniken nu för igår var Vanessas sista jobb dag... Hon gör grymt mycket för kliniken så vi får se hur det går nu när hon är borta och dom inte har nån ersättare!

Vi var inne till lauf och kolla i lite butiker idag innan vi åkte och tränade hittade ett par skor som är lite mer sommrig än dom jag har så passa på å inskaffa mej ett par sånna :)

Sen åkte vi raka vägen till top fit. Vart inte så lång träning idag bara runt 1 timme.
Vi ville vara tidiga hem så vi kunde kolla upp allt in för resan och kunna laga mat så vi han äta innn klockan blev allt för mycket! Men det ska ni tro att dom planerna vart juinte riktigt som vi tänkt oss!
Just när vi börja med maten kommer chef in och säger att det kommer en häst om fem minuter!
Det var bara å hoppa ur träningskläderna och in i jobb jeansen! Fast det var ingen kolikhäst som kom in utan en häst som hade fått en allergisk reaktion. Dom ser bra roliga ut dom hästarna, som Klaus sa; som en flodhäst!

Det tog kanske bara en timme lite blodprov och en rektalundersökning. sen var dt bara å vänta tills droppet var tömt. Så det var lite senare mat än vad vi hade tänkt men det var helt okey tycker jag :)

Gute nacht!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela