piasvedin

Vänner!

Publicerad 2011-10-23 12:00:29 i Allmänt

Älskade saknade vänner! Ibland saknar jag er så det är olidligt!
Nürnberg är nytt, större, har fler möjligheter, men vad är ett liv egentligen utan sina bästa vänner?

P
å nått sätt blir ett liv utan sina bästa vänner som ett bord som står och balanserar på tre ben, jag är bara rädd för vad som händer om ett till ben går av..
Hudik-Nürnberg 1-0









Bästa! <3

How can we dance when our earth is turnning?

Publicerad 2011-10-21 12:57:32 i Allmänt

Ur tråkig dag i dag!! Normalt så jobbar jag från 9-4, men igår frågade dom om jag kunde jobba kvällen idag.

så min dag kommer ungefär se ut så här;
En skön sovmorgon visst, men sen är det dags att försöka tvinga min alldeles för lata fysikhjärna att börja arbeta, vilket oftast slutar med att jag endera känner för att sätta mig ner och tokgrina eller gå och slå till nån riktigt hårt på käften!

Efter det så är det dags å åka på jobbet, börjar 4 idag. Efter åtta sover förhoppningsvis Eva. Om hon inte bestämmer sig för att underhålla mig med hennes ljuva stämma i några timmar! Sen efter det brukar det sluta med att jag sitter på en stol i köket vid min dator. Fast frusen, tokrädd och ångrar varje gång att jag tittat på paranormal activity!! Usch fytusan så stort och läskigt deras hus är! Fb är min bästa vän sånna här kvällar!

Hösten är här i Tyskland oxå till och med minusgrade på natten här ibland :( Längtar redan till nästa sommar! Men just nu får jag nöja mej med att den här helt underbara pojken på bilden nedanför gör min vardag lite ljusare! <3





Hare super!

Geil!

Publicerad 2011-10-19 11:04:54 i Allmänt

Det här med blogg slutade ungefär på samma sätt som mina dagböcker slutade när jag var liten! Först var man duktig och skrev varje dag sen vart man stolt om man lyckas göra det iaf en gång i veckan!

Men Hanna bad mej börja skriva lite igen, fast helt ärligt så känner jag att det inte händer så supermycket i mitt liv just nu, fast jämfört med ett arbetslöst liv i hudik så händer det väll lite mer här i Nürnberg :)

Blogg.sr har ju en app nu oxå så jag skriver det här på telefonen vette tusan hur det kommer se ut men det blir säkert grymt!

Igår kom jag på att jag har en förmåga att övertänka saker, jag vrider och vänder på varje liten sak, kommentar eller händelse som händer i mitt liv! Oftast slutar det katastrofalt!
Så jag bestämde mej för att försöka sluta med de, för att en timme senare komma på att jag övertänkt det beslutet oxå!

Jag har ju slutat med att stoppa händer i hästmagar, hoppa hopprep med tarmar och inga mera penisoperationer... Smått tråkigt men ändå väldigt skönt!
Näe just nu består mitt jobb av att Gullan med en 8 mån bäbis, Eva heter hon har slängt in en bild på henne får se om den kommer med!

Känner på mej att det är dags att sluta innan det här slutar som en halv roman!!

Hoppas ni har det bra där hemma!
Tschüss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela