piasvedin

Soon!

Publicerad 2012-11-18 11:48:13 i Allmänt

3 dagar kvar tills det är 1 månad kvar tills jag flyger hem! Funderar på att köpa mig en flyga hem chokladkalender, en svampbobchokladkalender har jag hittat :D
 
Satsar hårt på skolan nu förtiden, om jag lyckas få ett snitt på 2 ( typ som mvg minus eller vg plus ) kommer jag kunna förkorta min utbildning med ännu ett halvår! Två år bara, typ ett och ett halvt år kvar. 
Fast tanken på att söka in till veterinär här frestar mig ibland! Tyskland är verkligen möjligheternas land! Inte så mycket för tyskarna själv men deffenetivt för oss svenskar!
 
Fast det är väll bara en dröm antar jag.. det är ju inte bara att komma in som gäller..  för in skulle jag nog komma. Men det är grymt kul att leka med tanken ibland!
 
Väderet är totalt oförändrat.. grått regningt och rått. Men har gått å blive mer aktiv på sistonde, den här veckan har jag varit tre dagar på gymmet och en dag har jag till och med ridit :D Underbara hästar! Hatar kylan bara.. har ju inga riktiga ridkläder för kallare väder, men som sagt 3 dagar och en månad sen kommer jag hem älskade underbara Sverige! Då ska jag äta pepparlax och umgås med alla underbara som jag går å saknar hela dagarna! Ligga i soffan och mysa med familjen och kanske ta sig ett glas rött med mamma och malin och råka prata om alldeles för personliga och pinsama saker! Älskade hemma, älskade familj, älskade vänner! gud så jag saknar er! 
 
Nog med nostalgi och saknad!
Jag vet ju att ni är nyfiken på mer bilder! :D
 
 
            
Svampbob julkalender! :D
               
En katt på 12 kg! Sjukt hur långt vissa folk låter det gå!
             
Käkben på en pudel avbiten av en engelskbulldog, tyvär dog den av chocken..
              
Den har jag sytt igen :D Ja visst den levde inte mer men man måste ju börja nånstans!
             
Mitt gym! hoppas min motivation håller i sig :)
Rock and Roll eller vad ;)
 
Trevlig söndag på er alla!
 
 
 
 
 
 
 
 

Regn, regn regn..

Publicerad 2012-11-06 09:28:10 i Allmänt

Det har pissat ner regn ästan varje dag i en vecka nu, eller kommer det en fin dag föls den av minst tre blöta, råa höstiga dagar. Drömmen vore en veckas snö med -5 sen en veckas vår då allt smälter bort sen resten av året sköna underbara sommar!
 
Saker rullar på bra nu för tiden, mitt schema har ändrat sig så nu jobbar jag morgon- eller efetrmiddagspass.
Så har kommit igån med gymmet igen, och skaffat mig en tänigsbuddy från kliniken. Och äntligen har jag haft tiden att komma upp på hästryggen igen oxå, helt obeskrivligt skönt! 
 
Har skrivit två prov i skolan redan, båda gick bra! så just nu hoppas jag på att om jag bara läger ner min enegrgi på det så kanke jag kn förkorta ett till halvår från mitt kontrakt! Då behöver jag bara utbilda mig i 2 år ist! Så håll en tumme för att jag klarar det! :)
 
Hoppas ni där hemma har bättre väder än Nürnberg!
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela