piasvedin

Starka röror!

Publicerad 2012-02-18 16:15:58 i Allmänt

Tänkte köra på en lite update här nu, känns som att det är perfekt gör nu så här när min bakiskropp inte orkar lämmna sängen!

Mitt liv här nu ser ganska annorlunda ut nu, blev lite så att jag kör på den här stilen som kallas singel nu. Så jag lär av Björn Gustavsson blandar starka röror och living the dreeaam!
Det roliga med att vara i ett annat land när nått sånt här händer är att jag mäsrk en ganska stor skilland på svensk uppmuntring och tysk uppmuntring.
Typsik tysk uppmuntring/ tröstning:
- Na schatzi, wie gehts? kleine hase, ist alles gut bei dir? Du machst das so gut!
Betyder ungefär:
- min skatt, hur är det? lilla kanin, är allt bra med dig! Du klarar det här så bra.
Typisk svensk:
- ååh hur är det? du klarar det här! Nu kan du ju hitta en annan kille, en bättre!! Du vet att bästa sättet att komma över en kille är att komma under en annan ;)
Men kör iaf stenhårt på min tyska nu! måste avsluta boken jag köpt till den 28onde för då börjar min skola igen! ska bli grymt kul att träffa nytt folk igen! Och ubahn resan dit är ju alltid spännanade :)
Håller på att skriva cv och personligt brev och sånt som jag ska lämmna på en djurklinik som Klaus har sagt är bra för min utbildning! Så nu ska min underbara mamma gå upp på vinden och rota i mina sakkartonger uppe på vinden och rota fram mina betyg så jag kan skicka dom till en kille i münchen som kommer översätta dom till tyska sen är det bara att hålla tummarna för att jag kan komma in!
Vet en tjej som skulle vara obeskrivligt lycklig då iaf! Så jag hoppas all där hemma håller tummarna för att jag kommer in! Eller håll bara en har hört att två betyder otur, och ni vet ju hur jag är med tvångstankar och sånt! inga nycklar på bordet här inte!
Men nu ska jag snart slänga mig in i duschen och laga mig lite mat för sju blir det lite jobb = välbehövliga extra pengar!! :D
Ha det grymt!
Evas ettårstårta
Gullungen själv
Bäst av allt är endå en tröstande hästmule!
Bättre än alla snälla uppmuntrande ord!
Köpte mig ett par breakup skor :D

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela